Galatasaray-Orduspor maçını canlı izle Lig TV



Galatasaray-Orduspor maçını canlı izle Lig TV,Galatasaray-Orduspor maçını canlı izle Lig TV 25 şubat ,25 şubat Galatasaray-Orduspor maçını canlı izle Lig TV


Ultraslan’la ‘Mor Menekşeler’ karşı karşıya!
Spor Toto Süper Lig’de bugün (24 Şubat 2013 Pazartesi), Orduspor ile Galatasaray saat 20:00'da Türk Telekom Arena Stadyumunda mücadele edecek. GS - Orduspor müsabakası LİG TV'de naklen yayınlanacak Galatasaray Orduspor maçını canlı izle.
İç saha kralı Cimbom, deplasmanda 16 maçtır galibiyete hasret olan Orduspor'u ağırlıyor. Schalke beraberliği ile Devler Ligi'nde avantajını kaptıran Aslan'ın ligde galibiyet serisini bozmaya hiç niyeti yok. Konuk Ordu ise sürpriz peşinde!
Süper Lig'de bugün Orduspor ile karşılaşacak lider Galatasaray, sahadan 3 puanla ayrılarak, galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor. Geçen çarşamba Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Schalke 04 ile sahasında 1-1 berabere kalarak tur avantajını rakibine kaptıran sarıkırmızılı takım, Karadeniz ekibi karşısında alacağı galibiyetle moral bulmak istiyor. Ligdeki son iki maçı olan Medical Park Antalya ve Akhisar Belediye karşılaşmalarını kazanan Galatasaray, bugün de sahadan zaferle ayrılıp galibiyet serisini sürdürmek ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak hedefliyor.

EVİNDE BİR KEZ YENİLDİ
Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon iç saha maçlarında topladığı puan bakımından da zirvede yer alıyor. TT Arena'da oynadığı 10 lig maçında 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle toplam 23 puanı hanesine yazdıran Cimbom, bu maçlarda rakip fileleri 20 kez havalandırırken, kalesinde 10 gol gördü. Orduspor ise ligde uzun süredir deplasmanda maç kazanamıyor. Ligdeki son dış saha galibiyetini geçen sezonun 23. haftasında Eskişehirspor karşısında alan mor-beyazlı ekip, ardından oynadığı 16 deplasman karşılaşmasında da galibiyet göremedi; 9 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı.

ORDUSPOR BİR GOL ATABİLDİ
Cimbom, ligde 22. kez rakip olacağı Orduspor'a karşı açık ara önde. Geride kalan 21 maçın 11'ini Cimbom, 2'sini mor-beyazlılar kazanırken, 8 maç berabere bitti. İstanbul'daki maçlarda Aslan 8 kez sahadan galip ayrıldı, 2 karşılaşmada ise eşitlik var. Ordu, rakip sahadaki 10 maçın 9'unda gol bile atamadı.

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN TAKİPÇİSİ
Geçen sezon ligi 33 golle "Kral" bitiren ve şu an 12 golü bulunan Burak, bu sezon da aynı başarıyı tekrar etmek istiyor. 7 golle Devler Ligi'nin de tozunu atan Burak, sezon sonunda krallık tacını giyerse, 15 sezon sonra bu başarıyı tekrarlayan ilk oyuncu olacak. Hakan Şükür, 1997, 98 ve 99'da gol kralı olmuştu.

Yorumlar