Beşiktaş Fenerbahçe Maçını Canlı izle Lig tv



Beşiktaş Fenerbahçe Maçını Canlı izle Lig tv,3 mart Beşiktaş Fenerbahçe Maçını Canlı izle Lig tv ,Beşiktaş Fenerbahçe Maçını Canlı izle justin tv,Beşiktaş Fenerbahçe Maçını Canlı izle  3 mart,3 mart Beşiktaş Fenerbahçe Maçını Canlı izle justin tv,Beşiktaş Fenerbahçe Maçı canlı izle, Lig tv Beşiktaş Fenerbahçe Maçı bedava izle




Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yarın yapılacak derbi, Türkiye'nin Galatasaray ile birlikte en pahalı 3 takımından 2'sini karşı karşıya getirecek. 

Alman internet sitesi Transfermarkt'ın verilerine göre, Süper Lig'de bu sezon mücadele eden takımlar içinde Fenerbahçe'nin toplam tahmini piyasa değeri 345 milyon lira, Beşiktaş'ın ise 225 milyon lira. 

Futbolculardan ise, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Portekizli futbolcuları Raul Meireles ve Manuel Fernandes'in tahmini bonservis bedelleri 33,5 milyon lira olarak gösterildi. 
BAŞKANLARIN DERBİ KARNESİ 

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yarın yapılacak Spor Toto Süper Lig derbisi öncesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, başkan sıfatıyla Beşiktaş karşısında 20 galibiyet, 14 de yenilgi gördü. 

Aziz Yıldırım'ın ilk kez başkanlık görevine seçildiği 15 Şubat 1998 tarihinden itibaren iki takım arasında yapılan toplam 41 maçın 20'sini Fenerbahçe, 14'ünü Beşiktaş kazanırken, 7 maç berabere sona erdi. 

Sarı-lacivertli takım, Aziz Yıldırım döneminde Beşiktaş'a toplam 65 gol atarken, kalesinde ise 55 gol gördü. 

Beşiktaş ise, 25 Mart 2012 tarihinde yapılan kongrede başkan seçilen Fikret Orman yönetiminde Fenerbahçe ile oynadığı 3 derbi maçtan 1'ini kazandı, 2'sini yitirdi. 

Siyah-beyazlılar bu maçlarda toplam 2 gol atıp, 5 gol yedi. 

REKABETTE GOL ATAN 12 FAAL FUTBOLCU VAR 

Derbi öncesi iki takımın bu sezonki kadrolarında daha önce Beşiktaş- Fenerbahçe rekabetinde gol atan toplam 12 futbolcu bulunuyor. 

Beşiktaş'ta Filip Holosko (2), Hugo Almeida (2), İbrahim Toraman ve Mamadou Niang ( Fenerbahçe forması giyerken), Fenerbahçe'de ise Semih Şentürk (2), Moussa Sow (2), Gökhan Gönül (2), Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Joseph Yobo, Miroslaw Stoch ve Egemen Korkmaz ( Beşiktaş forması giyerken) rekabette gol sevinci yaşadı. 

NİANG WEBO VE GÖKHAN SÜZEN

İki takımın devre arasında renklerine kattığı futbolcular, rekabette yeni takımlarının formasıyla ilk derbi heyecanını yaşayacak. 

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle Dentinho, derbiyi kaçıracak, Mamadou Niang, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı ilk kez sahaya çıkacak. Gökhan Süzen de siyah-beyazlı formayla ilk kez Fenerbahçe'ye karşı forma giyecek.

kaynak: ankarahaber.com

Yorumlar