Paris St Germain Barcelona maçı Canlı izle 2 Nisan



Paris St Germain Barcelona maçı Canlı izle 2 Nisan ,Paris St Germain Barcelona maçı Canlı izle ,az tv Paris St Germain Barcelona maçı Canlı izle 2 Nisan , justin tv Paris St Germain Barcelona maçı Canlı izle 2 Nisan
UEFA, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Paris Saint Germain - Barcelona karşılaşmasını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Wolfgang Stark'ın yöneteceğini açıkladı.

Wolfgang Stark'ın açıklanmasıyla birlikte polemikler de İspanyol ve Fransız basınında büyük yankı uyandırdı.

Wolfgang Stark, Barcelona'nın Real Madrid ile 27 Nisan 2011 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçında düdük çalmıştı ve Pepe'ye gösterdiği kırmızı kart ile günlerce konuşulmuştu. Aynı maçta Jose Mourinho'yu da tribüne gönderen Stark, Real Madrid cephesinden büyük tepki almıştı. Madrid maçtan birgün sonra Pepe'nin rakibine temas etmediğini gösteren bir video yayınlamıştı.

Fransız basını Stark'ın bu maçtaki performansını ön plana çıkarak, hakem tarafından benzeri bir yönetimin Paris Saint Germain-Barcelona maçında olup olmayacağını göreceklerini haberlerine taşıdı.

Wolfgang Stark, 30 Mart'ta Sparta Prag ve Viktoria Plzen arasında oynanan ve Çek Cumhuriyeti Süper Ligi'nin zirvesini çok yakından ilgilendiren karşılaşmayı da yönetmişti. S.Prag ve V.Plzen'in yabancı hakem istemesi nedeniyle Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu, Almanya'ya başvurmuş ve sonucunda Almanya Futbol Federasyonu Stark'ı bu karşılaşmada görevlendirdi.

Yorumlar